Søk i denne bloggen

fredag 29. februar 2008

Bilde av Aztii i kattebok


Jeg fant et bilde av Aztii i en kattebok i dag. Den var på salg til 149 kroner. Jeg så for en tid tilbake på et katteforum en oppfordring til å sende inn det mest crazy bildet man hadde og så skulle det settes tekst til bildet.
Bildet er av en leken Aztii som kattunge :0)

onsdag 27. februar 2008

Miiiiloooooooooo...


...roper Aztii. Hun skal få være med til Trondheim i mars, og så skal hun få være med til Oslo derifra og deretter videre til Åmål der vakre Milo venter. Det blir så spennende, og jeg gleder meg stort til å få små Milo-jammier i hus!! :0)

tirsdag 26. februar 2008

Tomt...

I går reiste den siste av "Nostalgie-kullet", eller de Russiske elvene som de også kalles. Jeg må si at det er veldig tomt her nå, man blir jo så knyttet til de små livene. Heldigvis har jeg bare fått positive tilbakemeldinger, og jeg tror alle mine små har fått gode hjem.
  • Ravan bor nå i Tønsberg der han er kosekatt.
  • Ob er kosekatt her i Harstad-området.
  • Tom er kosekatt og bor i kjelleren her hos meg sammen med devons og en aby.
  • Zeya og Samara var heldige og fikk flytte sammen. De bor i Bodø. Zeya skal få et kull etter seg :0)
  • Ishim bor i Bergen og skal bli avlshann der. Han bor sammen med sine helt egne sibirjenter ;0)
Nå gleder jeg meg til neste kull, som jeg tror kan bli en veldig spennende kombinasjon. Forhåpentligvis blir Aztii parret igjen i mars :0)

lørdag 23. februar 2008

Ninja


I dag måtte Ninja ut i snøen, for vi skulle ta noen bilder til en foto-konkurranse på birmaforumet. Ninja syns snø er fryktelig kaldt, men jeg tror vi fikk til noen fine bilder. Hva annet kan det bli når modelle er så fin? :0)


torsdag 21. februar 2008

Bissan

Nå har Bissan blitt 8 mnd, og det er på tide med noen nye bilder :0)
tirsdag 19. februar 2008

Trist uke

Jeg og Synnøve snakka om at dette kom til å bli en trist uke. Ob reiste i går, og de andre små reiser også en etter en. Synnøve har blitt veldig glad i de små, for som hun sier "de har jo så mye personlighet alle sammen". For meg blir det verste å sende lille Ravan fra meg siden han skal så langt, men det går nok greit det også. Han skal få et godt liv som kosekatt, og hans nye eiere har noen ABY/OSH venner som de får masse gode råd om kattestell av. Jeg skulle gjerne sett han på utstilling også, men et godt hjem er jo det viktigste. Hun som skal ha jentene har etterlyst nye bilder av dem, men å ta bilder av Samara er ikke helt enkelt. Her er en liten bildeserie som jeg tror sier det meste...

lørdag 16. februar 2008

En venn i nøden....

Tja, hva skal man si *flau* Godt at Aztii har en venn i nøden mens hun venter på å få møte sin Milo. Hele kvelden har hun gjort seg lekker og stilt seg opp for Maks, men han syns bare det er kjempemorsomt å småbite henne i hasene. Tror både jeg og hun skal være glad for at han ikke takker ja til invittene hennes...

mandag 11. februar 2008

Ekorn?

Idag har jeg fått litt hjelp når jeg skulle ta bilder, og dette ble resultatet:

søndag 10. februar 2008

Leder i Sibirkattens venner...

I dag har vi hatt årsmøte i raseringen Sibirkattens Venner. Årsmøtet blir avholdt på et forum via Internett. Her blir først sakene åpnet for avstemming, og deretter blir de ulike vervene stemt på etter tur. I tillegg har vi et par personer som tar imot telefonstemmer. Dette er en grei måte å gjøre det på som virkelig kan anbefales for andre raseringer og klubber som har medlemmer spredt over store deler av landet/verden.

Jeg ble valgt som leder... Et verv jeg påtar meg med skrekkblandet fryd. Det nye styret tror jeg er bra sammensatt, så jeg håper og tror vi skal få et bra år!

Grattis Milo!

Aztii sin nye flamme, S*Klintgården's Miloslav, var på utstilling i går, og der fikk han sitt første CAC, og ble i tillegg BIV og NOM. Jeg syns det var kjempeartige nyheter å få, og gratulerer både til Milo og til Liv!

Ob er fortsatt veldig avhengig av mamma Aztii
Kattene elsker å ha besøk, for da får de et ekstra fang å kose på. Ninja og Bissan konkurrerer om det nye fanget
Lille Ravan koser seg hos Synnøve
Synnøve prøver å få Ob med på leken

lørdag 9. februar 2008

Ravan

Ravan er en virkelig søt kosegutt som jeg har knyttet meg veldig til... Sånn sett håper jeg han får en ny slave snart sånn at det ikke skal bli så forferdelig vanskelig den dagen han reiser. Lille Therese vil at vi skal beholde han siden han er så søt av seg, men det kan vi jo ikke.tirsdag 5. februar 2008

Flytur til Bergen

I morra reiser Ishim. Han er den første av de små som skal reise, og han skal ta fly alene helt til Bergen. De har vært hos veterinæren og fått sin andre vaksine og helseattest, og papirene til NRR er klar til å sendes inn. Det betyr jo at stamtavlene må ettersendes... I morra skal også Tom flytte tror jeg, men han skal bare flytte ned i kjelleren :0)
Og så spørs det når Ob skal hentes. Han er den minste i kullet nå, men han er helt i fint form og alt i orden. Det er nok "fartsstripene" som gjør at han er litt tynnere enn de andre ;0)
Jentene blir her en uke eller to til, og Ravan er fortsatt til salgs.

mandag 4. februar 2008

Vaksine og helseattest

I dag har de små vært og fått sin andre vaksine + helseattest, og de som skal til avl har fått chip. Mamma Aztii var også med for å få sin helseattest, og alle sammen fikk sin helseattest uten noen anmerkninger - selv om veterinæren hadde vanskelig å høre hjertelyden til Aztii fordi hun malte så masse at det dura i hele stetoskopet. Nå er de små klar til å reise, det er jo litt rart men...

Ishim reiser allerede på onsdag. Deretter forlater de i tur og orden. Det er alltid blandete følelser når de små reiser. Det er litt godt at man slipper at huset er snudd på hodet når man kommer hjem/står opp, men samtidig er de jo så små og "uskyldige" og søte. Det som er bra er jo at jeg tror de kommer til gode hjem alle sammen. Fire av dem får jeg følge på nettet, og den femte skal bo her i distriktet. Ravan er ikke solgt enda, så han får jeg ha som nakkevarmer enda litt til. Jeg kommer til å gråte bøtter når han flytter tror jeg...

søndag 3. februar 2008

Trøtt dag i dag

I dag har matmor og Maks brukt dagen til å gå tur, og så har matmor hatt besøk av naboen. Og så skulle hun lese da, og da sov Maks. Vi hadde den store sovedagen i dag...
Ninja liker å presse seg inn i seksjonen. Ellers er vi fæle til å ligge på bordene for tiden. Vi utnytter at matmor ikke driver oppdragelse på småtrollene.
I natt har vi åpna en isboks med Maks-mat og spist innholdet, så noen av oss har hatt litt vondt i magen. Er det ikke typisk nå som vi snart skal reise? Vel ingen reiser herfra med ont i magen, og det er vel det vi er ute etter kanskje? Nå skal matmor finne fram zoolacen sånn at magene blir i orden til vi skal reise.
I morra er det tid for neste vaksine. Da skal mamma aztii få være med for å få en helseattest slik at matmor får sent inn stamtavlerekvisisjonene våre.
Maks skal også få være med. Hvordan skal hun få plass til sju katter og en hund i bilen mon tro?
To søvnige sibir-frøkener: Zeya og Samara
Mamma Aztii har lagt seg midt på kjøkkenbordet
Og lille Ravan ligger på spisestuebordet
Bissan ligger på gulvet. Eneste katten med folkeskikk?
Neida, når lill-matte kom hjem så måtte Bissan også opp på bordet for å hjelpe til

lørdag 2. februar 2008

Ishim

Ishim er en flott liten sibirgutt. Han er den som skal reise lengst, og han skal sannsynligvis få noen barn selv med tid og stunder. Jeg syns Ishim er den fineste i kullet, og åper han lever opp til forventningene.

fredag 1. februar 2008

Snart reiseklar...

Snart skal vi begynne å reise hjemmefra. På mandagen skal vi til dyrlegen og få en siste sjekk, og sprøyte. Dagen etter det er vi klare til å reise. Mamma skal også være med, for hun må ha en helseattest så matmor får sent inn rekvisisjon på stamtavler til oss. Hun er som vanlig litt sent ute, men det er så koselig å ha kjøpers navn på stamtavlene syns hun, og dessuten er det jo dette med farger da... De kommer jo tydeligere fram på oss etterhvert, og på Tom, Ob og Zeya er det slett ikke sikkert de får rett mønster på første forsøk, de kan jo vise seg å bli spottet...

Ishim blir den første som reiser (tror jeg), han reiser allerede på onsdag. Han skal fly helt til Bergen alene. Det kommer til å bli fryktelig stilt i huset når vi har reist. sier matmor. Men vi tror vi kommer til gode og snille hjem og det hjelper jo litt på. Ravan er ikke solgt enda, så han får være hjemme litt til. Han er den største kosegutten i kullet, så det er bare koselig sier matmor, selv om hun håper han snart finner seg snille slaver han også ;0)

Tom og Bissan sover på spisestuebordet...
Zeya
Ravan gir matmor en liten kattevask på kinnet

Bissan vil kose med bestemor, men Ravan vil leke
Bestemor broderer mens Ravan hjelper til å lese oppskrifta