Søk i denne bloggen

torsdag 6. september 2007

Besøk, deit og Bissan

I morgen skal Bissan få sin egen plass på min hjemmeside. Jeg har lengta etter å presentere henne lenge nå, og nå har jeg bestemt meg for at jeg ikke orker å vente lenger :0)

I morgen reiser Desdemona på sin første deit. Den utvalgte er en rødtabbysvensk hannkatt med linjer bl.a. fra Tasmania. Han er stor og kraftig og har et kjempefint temperament. Jeg gleder meg veldig masse til å se hvordan dette skal gå.
Desdemona skal få haik til Luleå, og skal deretter bo sammen med Britt og hennes katter til lørdag. Deretter skal hun få være sammen med "Asse" som hannkatten kalles. Er han ikke fin?

Dessuten har jeg hatt besøk i dag. Må gratulere Berit så masse med ei vakker ny MCO frøken. Tipsy er ei sølvpadde som ser ut til å bli ei skikkelig knalldame! Hun er veldig lik Bissan i fargene syns jeg, og har like fine birmahansker som Bissan har, hehe. Forskjellen er jo bare at Tipsy er sølvpadde. Bissan er helt uten sølv. Dessuten har Tipsy noget større ører ;0)
Her tror jeg Bissan får hard konkurranse til NOM'en i kattungeklassen ;0)

Et lite bilde av Tipsy må jeg selvsagt vise fram:

1 kommentar:

Synnøve sa...

Sølv er nå fint..
Mannen du har funnet til Desdemona er jo flott.. ser da svært kraftig ut :) er vel store Birma man savner... Lykke til :)