Søk i denne bloggen

torsdag 17. juli 2008

Oppdagelsesferd og selmordsforsøk

Sol-Ileck i nærkontakt med Maks
Sol har fått lokket de små med seg inn på badet igjen med løfte om pupp. Det er tryggest syns hun. Her sover de sammen under vasken på badet.
Og til slutt et bilde av Bissan og Taiga som har blitt svært gode venner.
De små må av og til få ta seg en tur ut i stua på oppdagelsesferd, men jeg er livredd for vi har trapp og av en eller annen grunn skal de små absolutt balansere på trappekanten. I går gikk det nesten galt for da deiset lille Solrød ned fra kanten, men heldigvis slapp både hun og jeg med skrekken. Nå har jeg gjort trappen litt mer sikker for de små selvmordskandidatene, så framover skal de få være mer ute i stua når vi er hjemme.

Maks elsker de små, men han er jo litt redd for mamma Sol er veldig påpasselig og hun blir lett rasende hvis han blir for ivrig. Men når han får lukte og kose så er han i himmelen. Bagheera, Taiga og Bissan har også lyst til å leke med dem, men er forsiktig med å være for hardhendt for da kommer en sint Sol settende for å beskytte sine håpefulle! Aztii bryr seg ikke så mye, annet enn en mild overbærende nyskjerrighet. Hun har da viktigere ting å bry hodet sitt med, hvordan hun kan komme seg ut å utforske sine nye omgivelser f.eks...Ingen kommentarer: