Søk i denne bloggen

fredag 18. juli 2008

Solkullet fem uker

Solkullet var fem uker i går, og nå er det bare Sololá som ikke er holdt av. Sololá er blåskilpaddemasket, dvs at hun får blågrå og créme/beige sjatteringer i de fargete områdene. Det er allerede tydelig å se at hun får et rødt bliss, noe jeg syns er fint. Hun har ikke kiler bak, og hun hadde en liten haleknekk som nyfødt så hun selges kun til kos. Hun kan ikke stilles ut eller avles på.

Kattungene er veldig flinke til å gå på do nå, og de spiser helt selv. Den som er den største utforskeren er Sol-Ileck, tett fulgt av Solrød. Sololá er mest forsiktig av seg, og Solymar er midt imellom.

Det er veldig koselig å ha småtroll i huset. På dagtid får de små være ute i stua sammen med oss, og da får de møte både de andre kattene mine og hunden Maks. Det kan være skummelt, men mest for mamma som er veldig redd for sine små håpefulle. Støvsugeren har de ikke lært seg å være redde for enda, men det kommer nok ;0)

Sololá
Sololá er en pen ung dame som jeg tror blir en perfekt kosekatt i en litt roligere familie. Sololá blir grå nederst på nesen, og rød overst. Hun får et rødt bliss fra den rosa nesen og helt opp i pannen. Det vises dårlig på bildet, men veldig godt in real life
Sol-Ileck slikker seg rundt munnen. Han er kullets tøffing og utforsker
Sol-Ileck, en meget pen ung créme de la créme ung mann
Solrød, min store favoritt, hun er bare nydelig!!Solrød sjarmerer
Og til sist kommer Solymar som er en deilig sjokoladejente for tiden totalt uten markeringer. Det vil si at hun får mye rødt på bena sine, så markeringene vil vises sent på henne. Hun er også en veldig vakker birmabebis!

Ingen kommentarer: