Søk i denne bloggen

lørdag 29. desember 2007

Ny layout

Bissan har blitt en stor jente. Snart sju mnd, og husets største katt
Siden jeg endrer til grønt på hjemmesiden min for tiden, så måtte bloggen også gå gjennom en "extreme makeover". Den har også blitt grønn.
Jeg syns det ble stilig, og håper dere som leser bloggen også syns det ble fint ;0)

Vi har litt snø for tiden, men den varer nok ikke lenge. Vi har plussgrader, og det er veldig vått ute. Kattene har fått vært ute, men det var en bakdel med det hele. Jeg åpna vinduet til kattegården, og deretter lukket jeg døra til katterommet før jeg reiste å handla... Det vil si at kattene i en hel time kun hadde kattegården og katterommet å ferdes i. Skrekk og gru! Skal si de klaget sin nød når jeg kom hjem igjen, de er ikke vant til slikt maktmisbruk må vite!

Også de små har fått vært på opplevelsestur i dag. Ikke lenger enn ut i stua da, og det er så mye å utforske! Oppi blomsterpotter og matmors garnpose er stas. Samara fant seg en stein som Therese har tatt inn, og den var morsom å rulle på. Når ungene hadde fått lekt nok fikk Therese og hennes venn Sebastian i oppdrag om å løfte kattungene inn til seg igjen, og etter mye om og men var fem kommet til rette. Men hvor var den sjette?

Ungene lette høyt og lavt, men Zeya kom selvfølgelig ikke fram før jeg la fra meg strikketøyet for å lete jeg også. Da kom hun tuslende fra inn fra gangen og voksendoene...

1 kommentar:

Mandy Lou sa...

Synes den nye layouten ble fin jeg. Tøffe bilder også.