Søk i denne bloggen

mandag 17. desember 2007

Samara og Zeya

Jeg er så spent i dag på om Tufsehuldra tåler sibirkatten. Hvis det går bra med sibirkatt skal Tufsehuldra få et umulig valg; Hun skal få velge mellom Samara og Zeya. Ja takk, begge deler er det noe som heter, for begge jentene ser ut til å bli herlige sibirdamer!

Samara er en solid svartskilpadde med flotte jevnt fordelte paddetegninger. I bakhodet har hun en rød "hette", og ene bakfoten er helt rød. Hun har en hvit flekk i brystet, og en hvit flekk mellom bakbena. Ved fødselen så Samara ut til å bli "den beste" av jentene. Pr i dag er hun det ikke, men det kan fort forandre seg igjen. Hun er størst av jentene.
Zeya har et dukkesøtt uttrykk som er vanskelig å motstå, og hun er den jenta som ser best ut i hodet akkurat nå. Hun er minst av jentene, men har skjønt dette med mat og tar nok fort igjen Samara. Hun har 4 røde ben (minst rødt på venstre framfot), en rød "hette" på hodet, og rød haletipp. Hun får sannsynligvis en hvit flekk mellom bakbena. Hun vil få mønster etterhvert, og da blir hun ganske lik Bissan i farge/mønster.

1 kommentar:

Tufsehuldra sa...

Sukk og stønn. Jeg blir dårlig. Var i testhjemmet i går. INgen reaksjoner i det hele tatt, men vurderer en tur til rett etter jul for sikkerhetsskyld. Men da jeg var i testhjemmet reagerte jeg ikke. Da jeg kom hjem og skulle skifte på kaninene (tåler ikke høy heller) nøs jeg i eningen og reaksjonen kom umiddelbart. Og jeg reagerte ikke i hjemmet, så det må jo bety at jeg ikke reagerer på sibirene da. Det var til og med ei katt der som hadde samme far som en av dine. :o) Sibirene er bare skjønne. Både Samara og Zeya er nydelige. Kanskje jeg kan ta begge....Så slipper jo en av dem å være aleine...