Søk i denne bloggen

tirsdag 5. februar 2008

Flytur til Bergen

I morra reiser Ishim. Han er den første av de små som skal reise, og han skal ta fly alene helt til Bergen. De har vært hos veterinæren og fått sin andre vaksine og helseattest, og papirene til NRR er klar til å sendes inn. Det betyr jo at stamtavlene må ettersendes... I morra skal også Tom flytte tror jeg, men han skal bare flytte ned i kjelleren :0)
Og så spørs det når Ob skal hentes. Han er den minste i kullet nå, men han er helt i fint form og alt i orden. Det er nok "fartsstripene" som gjør at han er litt tynnere enn de andre ;0)
Jentene blir her en uke eller to til, og Ravan er fortsatt til salgs.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Så flotte katter! Jeg er fascinert av Sibirsk. Fargevarianten til Ravan er uvant for meg, og øynene er kanskje litt små, men jeg tar meg selv i å kikke på ham gang på gang ... Mistet nylig min egen katt, hun ble nesten 16 år, en Norsk Skogkatt. Så jeg tyr til nettet - foreløpig. Men Ravan frister. Lang reise, hvordan tåler pusene det?
Bor i Volda, jobber på en høyskole.
Vennlig hilsen
Rakel Christina

Sissel sa...

Hei!

Øynene til Ravan er ikke så små, men han kniper dem når jeg tar bilder med blitz ;0)
Ravan er verdens største kosegutt, liker å sitte på skulderen min og puske meg i håret. Hun som har kjøpt Tom er her for tiden, og han er akkurat likeens med henne :0)

Kattene tåler en flytur bra. Ishim er skyggen til sin nye eier, følger etter henne overalt sier hun. De har det bra på flyet, og roer seg fort i sitt nye hjem.

Har gått på høgskolen i Volda, men via nettstudier...

Sissel

Anonym sa...

Tusen takk for hyggelig svar!
Tenk om det er norsk litteratur du har studert, i så fall "kjenner" du antagelig meg. Uansett, det er mange tilfeldigheter.
Det er bare to uker siden veterinæren måtte avlive Sara. Nyresvikt. Tror hun hadde et godt liv. Og hun ga meg utrolig mye glede.
Høres godt ut å ha "nakkepute" og bli pusket i håret. Hm.

Rakel Christina

Sissel sa...

Nei, det var mediekunnskap jeg tok. Skal se om jeg finner noen fine bilder av Ravan, han er en skikkelig kosekatt. 16 år og nyresvikt hører jo litt sammen. Men skjønner godt at det er trist, og at savnet er stort...