Søk i denne bloggen

tirsdag 26. februar 2008

Tomt...

I går reiste den siste av "Nostalgie-kullet", eller de Russiske elvene som de også kalles. Jeg må si at det er veldig tomt her nå, man blir jo så knyttet til de små livene. Heldigvis har jeg bare fått positive tilbakemeldinger, og jeg tror alle mine små har fått gode hjem.
  • Ravan bor nå i Tønsberg der han er kosekatt.
  • Ob er kosekatt her i Harstad-området.
  • Tom er kosekatt og bor i kjelleren her hos meg sammen med devons og en aby.
  • Zeya og Samara var heldige og fikk flytte sammen. De bor i Bodø. Zeya skal få et kull etter seg :0)
  • Ishim bor i Bergen og skal bli avlshann der. Han bor sammen med sine helt egne sibirjenter ;0)
Nå gleder jeg meg til neste kull, som jeg tror kan bli en veldig spennende kombinasjon. Forhåpentligvis blir Aztii parret igjen i mars :0)

2 kommentarer:

Armela sa...

Ja, kan tenke meg at det er stille og kanskje litt trist attpåtil. Jeg skal love deg at jeg skal ta godt vare på jentene jeg har fått kjøpt av deg. Og det skal bli spennende når Zeya skal få et kull. Men før det kan jeg jo la meg friste av nye skjønne skaptinger som Atzii etterhvert får. Det blir spennende.
Ellers er det ganske så livlig i heimen, men i skrivende stund spiser de kokt seifilèt og de tser ut som magene deres tåler det veldig bra. Bare si i fra om du fil ha oppdaterte bilder av Zeya til siden din. Igjen, takk for noen nydelige kattepuser med et hærlig lynne.

Sissel sa...

Takk skal du ha, det er så koselig å høre at de har det bra og at du setter pris på dem. Oppdaterte bilder er veldig velkommen. Gjerne av begge ;0)