Søk i denne bloggen

søndag 10. juni 2007

Begynnelsen

Jeg må jo begynne å presenere meg og mine katter.

Om meg og katteriet:
Jeg heter Sissel, og bor utenfor Harstad. Sammen med meg og min familie, bor det tre hellig birma katter, og en sibirkatt. Jeg driver med oppdrett i liten skala, og har siden sommeren 2005 hatt fem hellig birma kull.
I løpet av vinteren 2007/2008 håper jeg på at et andre generasjons (N)Solstorm's-kull skal bli født, og dessuten har vi planer om vårt første sibirkattkull!


La meg presentere kattene våre:
Fra venstre sitter:
(N)Solstorm's Desdemona, CH S*Ja Znaju Aztii Afanasievna, (N)Krokstranda's Ariel og IC Ninja av Khanikatt(N)

Utstilling
Jeg liker å stille ut kattene mine, og farter rundt i Norge og Sverige på utstillinger. Vi har et veldig bra miljø i katteklubben vår, og reiser ofte en gjeng sammen. Det er veldig trivelig syns jeg!
Forrige helg arrangerte min egen klubb utstilling, og det ble et veldig vellykket arrangement. De neste utstillingene som står for tur for vår del er Gisund/Finnsnes, og så Norrskenskatten/Luleå. Deretter håper jeg på NORAK/Oslo i desember.

Hvordan bor vi?
Vi bor landlig til utenfor Harstad, i trygge og rolige omgivelser. Huset vi bor i er stort, og kattene har fri tilgang til (nesten) hele huset. Soverommene prøver vi å holde kattefri, selv om det er noen få unntak. Ett av unntakene er at vi bruker å la nye katter få sove sammen med matmor og matfar de første dagene til han/hun har blitt trygg i sitt nye hjem. Et annet unntak er sibirkatten Aztii som noen ganger sover sammen med Therese (7 år).
Nede i kjelleren har vi to rom på tilsammen 70 kvadrat som ikke er innredet. Her planlegger matfar et gutterom med biljardbord og dart-tavle. Trenger jeg å si at kattene ikke vil ha adgang inn dit? :0)

I kjelleren har vi også et "katterom". Her har kattene sine doer, og de har utgang til en inngjerdet kattegård på baksiden av huset. Den er stor nok til at de kan løpe om kapp, fange fluer, eller sitte å beite gress. På sommeren går kattene inn og ut i kattegården som de vil. Foruten å være ute i kattegård, er mine katter innekatter.

Det er hyggelig med kommentrarer i bloggen, men det er koseligst hvis dere ikke er anonym :0)

2 kommentarer:

Mandy Lou sa...

Så artig at du har opprettet blogg her. Gleder meg til å lese mer om de herlige kattene. Lykke til med bloggen! Stor klem!

Anne Marit Jerpstad sa...

Kult at du også har laga deg en blogg! Bloggene på slike nettsteder som dette varer litt lenger enn på diverse forum ;-)

Har laga bokmerke til sida di, så jeg kommer garantert tilbake :-)