Søk i denne bloggen

lørdag 25. august 2007

Aztii har kommet hjem fra sin kjærlighetsreise

I dag hentet jeg Aztii hjem igjen, og det var deilig å få henne i hus igjen. Det har vært merkelig stille uten min lille "hooligan" i hus, ingen som kommer spurtende i 240 når det er mat på gang, og ingen som snakker merkelig sibirsk språk som man virkelig må gå på kurs for å forstå. Ninja har prøvd å holde i gang, men birmaen blir en sørgelig stille og rolig rase sammenliknet med sibirkatten :0)
Aztii og Oliver har vært svært gode venner mens hun har vært på besøk. Det sies at de har tvinnet haler og susset mye, men noen parringslyder har man ikke hørt... Nå har Olivers eiere siamesere, og det skal mye til å være så høylytt som dem. Ryktene sier at Oliver parret Aztii i går mens Sonja dusjet. Her er det bare å krysse fingrene og håpe ;0)

Aztii kjære, får jeg være med deg hjem?

Olivers vakre grønne øyne!
Noen av Olivers samboere:

Ying - Svartskilpaddemasket siameser Volga (og jeg) - Creme og hvit Russisk mynde
Frost - Oddeyed, hvit Britisk korthår
Bluebell - Blåmønstret Maine Coon Bastesen, som er en blanding av Siameser og... (husker ikke)

1 kommentar:

Anonym sa...

Klart de har parra seg. Mamma Fiona bare morrer dypt nede i magen når "det" skjer. Ikke noe rop og skrik. (Når Sessa parra med Nikita, som det ikke ble noe av, var det heller ikke mye lyd av det hele, men jeg så jo med egne öyne) Ssom du sier, en löpsk hunkatte kan ingen vettig "måns" si nei til. Lykke til, ellers blir det vel höstferie på henne;-)
Liv