Søk i denne bloggen

mandag 25. juni 2007

Monkey Business...

Jeg hadde en ting jeg tenkte aa kjope her nede. Siden jeg hadde hort at kamera-utstyr var billig her saa tenkte jeg aa kjope en zoom-linse til kameraet mitt. For noen dager siden gikk vi inn paa en butikk der det sto en mann bak kassen. Han lette fort fram en linse som vi skulle faa "special price" for; 4500,- norske... Naar vi rygget litt paa den prisen fant han fram en 70 - 300mm linse som han, etter aa ha slaat av 35% pga daarlig salg denne mnd, skulle ha 300-og noe Euro for, etterhvrt ble prisen 275 og etter at han hadde snakket med sjefen ble hans "last price" 230 Euro. Naar vi forlot butikken gikk han ned til 200. Jeg forlot butikken temmelig sur maa jeg inromme. Jeg syns vi hadde faat en veldig god pris, og syns det var en feilvurdering av Mats at vi ikke skulle hoppe paa det tilbudet. Ingen andre butikker ville kunne matche det, og vi ville sikkert ikke faa det samme tilbudet naar vi kom tilbake.

Noen dager etter var vi innom en annen butikk, men det var rett for han stengte. Han hadde en 70-210 mm linse, og den skulle han ha ca 200 for. Kanskje ikke det var saa god pris vi hadde faat i den forste butikken likevel tenkte jeg da. Etter aa ha sovet paa det fant jeg ut at den linsen sikkert var saa billig fordi den hadde linse av plast og ikke glass. Da er den uansett uaktuell aa kjope.

Vi hadde faat anbefalt en restaurant i Puert Rico, der man fikk ovnsbakt lammeskulder som bare losna fra beinet og var helt nydelig. Lordag kveld tok vi taxi til Puerto Rico for aa spise middag der, og gjett hva? En kamerabutikk med "40% off" i vinduene :0) Selvsagt maatte vi inn aa kikke, og en mann bak skranken sa forst at han hadde lite utstyr til Nikon, for alle spor etter Canon naa for tiden. Etter hvert fant han fram en linse 70-210 som han skulle ha 125 Euro for!!! Jiiiiiiiizezs :0) Han kunne skaffe en linse 70-300 hvis vi kom tilbake paa mandag sa han. Vi var veldig interessert, faktisk saa holdt jeg paa aa hoppe i taket :0) Etter litt leting fant han en 100 - 300 mm linse som han skulle ha 159 Euro for. Den hadde glasslinser, og var helt ok for meg.
Mats provde seg selvfolgelig med aa prute, sa at hvis vi fikk den for 150 skulle vi ta den, men da sa mannen at "her gjor vi ikke Monkey Business". Du har faatt en veldig god pris, hadde dette vaert Canon hadde jeg aldri gaat under 375 Euro. Klart jeg kjopte linsa, jeg fikk den altsaa for 1320 kroner. Mats fikk en god klem :0)

Forledendag var vi ogsaa i Palmitos Park - en kjempefin dyrepark som har spesialisert seg paa fugler. De hadde litt andre dyr der og`saa, men hovedvekten var helt klart paa fugler. Dagens hoydepunkt i parken for meg var et fantastisk orneshow der de slapp los tre orner, og saa ropte dem ned igjen en etter en. Det var utrolig flott aa se paa. Paa en god andre plass kom papegoye-showet som var veldig humoristisk. Mange flotte papegoyer som gikk paa rulleskoyter og gjorde mange andre kunster. En av dem kunne regne ogsaa, hehe :0)

Til sist en liten oppdatering hjemmefra, jeg kjenner at jeg savner kattene hjemme skikkelig naa. Saerlig savner jeg Aztii som kommer opp paa fanget aa maler og tramper som besatt. Hun er ei ordentlig go`jente :0)
Hverken Aztii eller Desdemona har opplevd tidligere at vi har reist fra dem saa lenge, saa jeg lurer litt paa hvordan de tar det naar vi kommer tilbake. Snakka med Line i gaar, og hun har blitt venn med Ariel sier hun; "hun har sluttet aa bite meg naa". Ariel kosebiter, og gaar derfor litt urettferdig under tilnavnet "bitekatta", men som Line sier "det er jo ikke saa hardt hun biter da". Jeg gleder meg til aa komme hjem aa faa ordentlig kattekos!

5 kommentarer:

Anonym sa...

JEG savner deg også.....
sikkert masse mer enn Aztii!!!???
Tusen takk for kortet, det var så fine Kannarifugler på det, fikk nesten lyst på ferie.
Velkommen hjem med ny linse.

Liv

Sissel sa...

Hihi :0) Tror du det du? Ja, jeg savner deg. Maa prates MASSE naar jeg kommer hjem!

Sissel

Mandy Lou sa...

Så bra at du ikke slo til på det første tilbudet på linse. Nå har du sikkert fått en veldig god en til en god pris. Har du fått testa den ut også kanskje?

Kos dere videre på de sydlige breddegrader!

Ororina sa...

Gratulerer med ny linse :-) Du blir en ekte paparazzi nå ;-)

Sissel sa...

Jepp, naa har jeg provd linsen og har tatt bilder av kokosnotter! ;0)
Pretty Cool, heh?

Kunne ogsaa glede meg over aa ta naerbilder av les Hombres Trubaduras fra bordet mitt i restauranten selv om de sto ved inngangen aa spilte! Stilig, da folte jeg meg virkelig som en papparazzi! :0) :0) :0)

Tok ogsaa en del kattebilder, og takket vaere den nye linsen fikk jeg tatt et par ok bilder av en saer blaaskipadde som ikke liker meg noe saerlig :0)

Sissel