Søk i denne bloggen

tirsdag 26. juni 2007

Nest siste dag

I dag er det nest siste dag, og jeg har endelig funnet ut hvordan MSN virker... *flau* Har hatt en liten snakk med de som eier Oberon i Holland. Hans forste barn er paa vei, til stor spenning baade for matmor og for "bestemor" :0)

I gaar var jeg oppe ved kattens fóringsplass igjen for aa se dem igjen en gang til for jeg drar. El padre de la Familia er en stor brunspottet og hvit hannkatt. Han holder seg mye sammen med en blaaskilpaddefarget dronning. I tillegg er en brunmasket "siameser" og to ungkatter paa rundt ett aar med i familien; en svart/hvit veldig sjarmerende leken katt og en rodtabbymasket "siameser". Det er ogsaa noen helsvarte katter her men de holder seg litt paa avstand. En av dem er en stakkars katt som er nesten oppspist av skabb :0(
Etter aa ha snakket masse med kattene, og tatt plenty av bilder ruslet jeg etter Mats og Therese som hadde gaatt til markedet. De to ungkattene fulgte etter meg et stykke paa veien, nyskjerrige som de var. Naar jeg skulle gaa forbi restauranten der vi hadde spist middag kom det en vakker brun klassisk tabby katt smettende fra stranden og sprang inn paa restauranten. Den fikk jeg desverre ikke knipset bilde av - prover aa ikke vaere for aapenlyst "kattegal" her nede, er jo uansett bare kjent som "kattedamen" i Norge.

Jeg og Therese har provd aa finne et passende kallenavn for Bissan til hun kommer hjem. Jeg har lyst til aa kalle henne Sol, men Therese vil kalle henne Lava. Dette ble fort til en diskusjon der alle mulige forslag ble lansert. Alt fra haarstraa til sjokoladepaalegg... Tror nok hun ender opp med aa bli kalt Bissan jeg ;0)

Siste dagen betyr siste krampe aa slikke sol. Problemet mitt er at jeg ikke har noen gode boker aa lese. Har lest ferdig andre bok av min nye helt Stieg Larsson (eller Karlsson?), som desverre er dod. Hans Lisbeth Salander er et funn, og jeg elsker bokene hans faktisk like mye som bokene om Kurt Wallander (om ikke mer)! Etter at jeg var ferdig med den boken var jeg "bokfri" noen dager, det vil si - jeg hadde to boker, men ingen av dem fenget. Saa da var det bare aa kjope Bridget Jones paa engelsk. Den ble jeg ferdig med i dag, saa naa har jeg igjen bare de to bokene som ikke fenger - hvordan kan man holde ut i solen da??? Haaplost - da er det godt man har Interenett ;0)

3 kommentarer:

Synnøve sa...

der meg til å se alle katte bildene :)

Synes nå egentlig at Bissan er et søtt navn ;)

Mandy Lou sa...

Tenk bare en dag igjen! Tida går bra fort. Håper å få se bilder av alle disse syden-kattene.
Bissan er jo et koselig navn det. Sol og Lava var heller ikke så dumt. Hva med Lavasol? Hi hi!

Sissel sa...

Det sist lanserte navnet er Smulan, noe jeg syns er kjempesøtt. Det blir nok Bissan først og så kommer det flere kjælenavn etterhvert. Desdemona er jo bedre kjent som "mopsen" og Aztii som "strix" ;0)

Sissel