Søk i denne bloggen

mandag 16. juli 2007

Besøk på kattehuset - dyrebeskyttelsen

I dag har jeg og Therese vært på kattehuset til dyrebeskyttelsen. Vi skulle dit for å levere kattesand og litt annet som var igjen etter utstillingen vår i juni, og vi gledet oss stort til å se på kattene som bor i kattehuset. Besøket var en stor suksess, kattene var fantastisk kjælne og søte. Alle kattungene malte bare man så på dem, og strøk man dem satte de "motoren" på full styrke.

Kattehuset flyter over av katter nå, desverre. Og det er mest kattunger de får inn. Kattene er i mange farger og varianter, og alle de små og nesten alle de store kunne gått rett inn i hvilket som helst hjem.


Etterhvert ble de voksne også sluppet inn, og blandt dem møtte jeg en herlig bruntabby og hvit kattegutt som tok hjertet mitt med storm! Han het "Bimbo" og var 10 mnd. Nykastrert og en kosegris uten like. Når vi skulle gå løp han til døra å stilte seg, han ville visst være med. Det var med tungt hjerte jeg rev meg løs fra Bimbo å reiste hjem. Når jeg kom hjem kontaktet jeg Mats på MSN og fortalte om Bimbo, svaret kom kontant: "Bimbo kan du bare glemme...". Innerst inne er jeg jo enig med Mats, 4-5 katter er nok for oss.


Når jeg kom hjem gjorde jeg reint i akvariet. Vannet var nok litt varmt, så varmekolben er kobla ut nå. Fylte opp igjen med vann fra vannslangen, så nå er det rett temperatur der igjen. Det var deilig å få den jobben unna, har tenkt på det alt for lenge...

"Bimbo", kastrert hannkatt ca 10 mnd


Rødtigret kattunge

Svart/hvit kattunge

"Dina" skilpaddetigret m/hvitt ung hunnkatt

3 kommentarer:

Mandy Lou sa...

For noen nydelige katter det var på kattehuset! Tenk at du ikke fikk lov å ta med Bimbo hjem da. :) Veldig trist det er så mange hjemløse, men de har det vel bra den gjengen som er der.

Anne Marit Jerpstad sa...

Bimbo har akkurat de samme tegningene og fargene som min Argus. Har full forståelse for at du smelta for han! Så nydelig! Men Mats har nok rett - og ikke kan en ta med alle kattene man liker hjem heller. Sorry - det er bare så sørgelig sånn ;-S

Sissel sa...

Ja desverre har Mats rett, men jeg skal ta en tur innom å hilse på han igjen en dag :0)

Kattene var utrolig fine, mange fine farger og mønstre og at alle kattene var så søte og kosete overrasket meg litt.

Jeg fikk nok et annet syn på dyrebeskyttelsens katter etter det besøket ja!