Søk i denne bloggen

lørdag 28. juli 2007

Bird of Paradise

Vi hadde besøk for noen uker siden, og 15-åringen i familien hadde hatt en stor interesse for papirbretting. Blant annet brettet han en serviett til en figur han kalte "Bird of Paradise". Det ble flott, og en super greie å pynte bordene med når man har en fin middag. Siden jeg liker handarbeid og sånn, så puslet jeg fort sammen hvordan man brettet en slik fugl, og nå kan jeg det utenat. Jeg kjøpte nylig noen fargerike servietter, for jeg mente det ville bli penest, og her er altså resultatet :0)

Therese fikk i oppgave å vise fram genseren sin. Det er bare bolen som er ferdig, og jeg har vel kommet 1/3 på ene armen. Etterpå må greia monteres (noe jeg syns er utrolig kjedelig...), og så må detaljene på ansiktet broderes på.

Til sist skal jeg bare vise et bilde av småjentene mine, så har begynt å få løpetid så smått. De er virkelig et morsomt par, med sine store kontraster. Enda morsommere er at de selv virker som de tror de er søstre... Desdemona er så kosete at hun knapt vet hvor hun skal gjøre av seg. Hun skjønner nok lite av hormonene som raser gjennom kroppen... Aztii kommer på fanget så fort hun ser at jeg tar fram strikketøyet. Hennes kjæreste er noe nærmere enn Desdemona sin, så snart hun er HCM testet kan hun dra på kjærlighetsferie. Desdemona sin date krever med planlegging ;0)

5 kommentarer:

Megameow sa...

Mjaue mjau! Fine, snille katter! Sånne "fugle"-servietter har jeg bretta i alle år. Mutter'n kalte det for "Seilbåt". Den og vannlilje er stort sett de to brettene jeg bruker på servietter.

Megameow sa...

Ja, altså, jeg bare elsker puser! MJauer dine mye? Jeg har en 15 år gammel huskatt som er mjaue-champion de luxe.

Sissel sa...

Tja, de mjauer jo når de har noe de vil ha sagt, men stort sett går det i purr og sånnt ;0)

Koselig med en ny gjest i bloggen min!

Sissel

Anonym sa...

Syns Gensern ser veldig fin ut, er alltid imponert over at folk(typ mamma) kan telle seg fram til et mönster!!!Hvordan orker du???
Therese er en heldig liten jente både riktige pusevenneer og pusegenser. Kan hun önske seg mer?
Hilsen Liv

Sissel sa...

Jeg klarer meg ikke uten Liv, jeg bare MÅ ha et handarbeid å holde på meg om kveldene.

Sissel