Søk i denne bloggen

søndag 8. juli 2007

Hjemme fra Finnsnes

Nå er vi vel hjemme igjen fra Finnsnes med en ny tittel i lomma. Desdemona har blitt Champion og er første (N)Solstorm's katt med tittel!

Hun roa seg litt mer nå som vi hadde med Feliway, så det skal jeg bruke flere ganger. På søndag ble nok en stor dag for Desdemona og matmor; da fikk hun sitt første CACIB og ble i tillegg nominert i konkurranse mot Aztii. I panel hadde hun ingen sjanse, men det var veldig morsomt likevel. Matmor og oppdretter (meg) er selvsagt veldig stolt av "babyen" min :0)
For Aztii begynte ikke helgen like bra. På lørdag var hun oppe hos Raymond Sætre, og etter en kort diskusjon med seg selv og Anne Veland trakk han certet hennes :0(

Heldigvis hadde jeg meldt henne på begge dagene, og søndagen fikk hun heldigvis certet sitt :0)

Det ble litt mer spennende enn vi hadde tenkt (håpet), men det takler vi. Aztii tok hele oppstyret med stor ro. Hun fant til og med tid på lørdagskvelden til å gi sin "søster" Desdemona en skikkelig kattevask ;0)

Ellers var det som vanlig veldig koselig å tilbringe en helg sammen med kattefolkene i klubben.
Jeg har bestemt meg for å gi Aztii litt mer tid til å modnes nå. Desdemona blir med meg til Sverige i september. Aztii får utstillingfri til våren.


2 kommentarer:

Anne Marit Jerpstad sa...

NOM er godkjent! ;-) Så gratulere med gode resultat. Trist at Aztii ikke fikk noe cert på lørdag, men sånn er det bare noen ganger. Det kan nok hende at det lønner seg å la Aztii modnes ja. Har litt lyst til å reise til Timrå, men vet jo ikke om jeg møter dere der - ettersom kategori 2 er på lørdag og resten på søndag.

Mandy Lou sa...

Gratulerer med resultatene! Fine bilder også.