Søk i denne bloggen

onsdag 11. juli 2007

Cox - skogens kongle...

Cox, fra vårt B-kull (stjernekullet) er utekatt. Så langt har han nøyd seg med en runde rundt huset, og så har han banket på vinduet for å komme inn igjen, men igår var han borte vekk. De som eier han lette og ropte, pusset og lokket, men ingen Cox. I dag fant de gode gamle Cox i toppen av et grantre. Han gråt. Hans 7 år lille eier gråt. Stakkars lille Cox var i toppen av et tre og kom seg ikke ned igjen.
Eierne hans prøvde seg med en stige, men treet var for tett, og stigen for kort til at de nådde fram til han. 7-åringen fikk saft og kjeks, og hadde picnik under treet for å holde Cox med selskap. Stakkaren kunne jo ikke være alene! Hun ga klar beskjed om hvor hun skulle sove i natt hvis ikke foreldrene ordna med katte-redning!
Da var det bare å ringe brannvesenet, men de hadde ikke stigebil. De brukte helikopter...
Løsningen ble å ringe kommunen som kom med stigebil og fikk ned pus i en dramatisk redningsaksjon. Nå er Cox sliten, sulten og full av kvae etter å ha lekt kongle i toppen av et tre en hel natt. Eierne får sjekke om han har noen skader, men så langt ser han fin ut.
Kanskje noen bør fortelle han at det er skogens konge det heter, ikke skogens kongle...?!

1 kommentar:

Anne Marit Jerpstad sa...

Fornuftig 7-åring som ikke ville gå fra pus, men holde den med selskap ;-)