Søk i denne bloggen

lørdag 21. juli 2007

(N)Shan Thai's Elaine

Elaine syns stort sett det er greit å være på besøk så lenge Ariel og hun ikke er sammen uten tilsyn. De andre kattene er nyskjerrige på Elaine, men roen har senkte seg over huset igjen nå som de har oppdaget at hun ikke er skummel. I går var Ariel og Elaine litt uenig og det ble nok litt fresing. Da kom Aztii sjokkende bak de to andre med hårene strittende i alle retninger. Hun ser ut som en piggtrå når hun stritter med pelsen for overpelsen hennes er så stiv, hehe.
Mulig Elaine og Ninja husker hverandre? Eller så er kanskje bare Ninja nyskjerrig og leken. Det virker iallefall som Ninja ønsker kontakt med Elaine, og behandler henne som enhver av de andre kattene i huset. Siden de virker å ha funnet tonen tok jeg med meg dem ut forledendag. Det ble en selsom opplevelse, når de var to ble de jo så mye tøffere, så de forsvant fort inn i naboens hage. Det ble mye pussing og leting før jeg omsider fant de to damene igjen. De hadde tydeligvis hatt mye de skulle utforske...

På kvelden fikk Elaine for seg at hun skulle leke, men når hun inviterer til lek er det jo naturlig for pøblene mine å leke - sant! Det skulle ikke Elaine vite noe av, og sa klart fra til Aztii når hun kom for nært. Men sånn alt i alt går det strålende med de firbeinte, og det er jo utrolig koselig å ha Elaine på besøk da! :0)
Ingen kommentarer: