Søk i denne bloggen

søndag 29. juli 2007

Skitt fiske

Når vi reiser til foreldrene til Mats, så har vi alltid med oss en ørret eller en laks som Mats lager middag av en av dagene vi er på besøk. Denne gangen hadde de ønsket seg torsk eller sei. Siden det ble et nydelig vær i dag tok vi båten ut på sjøen for å fiske litt.

Først fikk vi noen fine småseier et sted, men etter en stund sa Mats at han skulle vise oss et sted der han alltid fikk fisk. Han startet motoren og putret litt lenger ut der det var en "lysning", og veldig grunt. Jeg kastet utti, og det var virkelig ikke mange metrene ned så jeg hadde ikke helt troa på at vi skulle få noe særlig med fisk der. Plutselig hogg det til, og da jeg fikk fisken over rekka skvatt jeg skikkelig! Opp kom en stor torsk, som jeg ALDRI hadde venta å få på så grunt vann. Kameraet måtte fram, og mens Mats holdt den opp fikk jeg foreviget monstret. Veldig artig :0)

Ellers fikk vi noen mindre torsker, og fin småsei. Litt fisk ble det på kattene også ;0)

En stolt Sissel fikk den største fisken


Wow, Sissel - jeg tror du har bra haill?!

Er alt dette til oss tro?

Må bare vise fram et par bilder av kattene som har klart å lure seg inn på rommet til Therese. Vanligvis prøver vi å holde dem ute av soverommene, så når en dør står på gløtt ligger det snart katter i senga. Tre var det denne gangen, men bare to ble med på bildene ;0)

1 kommentar:

Anonym sa...

Smaskens altså, og så langt borte.
Äsj, jeg vil ha ferskfisk.

Liv